Aco Pejović ućutkao neverne Tome: Puna Arena, dobra zabava i jedan incident!

Koncert je počeo sa prihvatljiv pola sata zakašnjenja. U sjajnom raspoloženju, Pejovića je dočekala publika uzrasta od pet do 70 godina.

Tozovac je još jednom pokazao zašto je legenda narodne muzike. "Jesen u mom sokaku" je pevala definitvno cela Arena, kao i pesmu "Ovamo Cigani" koju je otpevao po Acinoj želji. Čak i oni koji nisu ljubitelji ove vrste muzike, bili su dirnuti ovom atmosferom koju je uspeo da napravi stari šarmer sa šeširom.

FOTOGALERIJA: KONCERT ACE PEJOVIĆA U ARENI

Zorica Brunclik sa prepozantljivim stajlingom, uživala je na sceni i nekako se jedva oprostila od publike. Treći gost koji je bio najveće iznenađenje a Aca ga je ostavio za kraj : Bora Đorđević.

Otpevao je i svoj novi duet sa atraktivnim "Ministarkama" koje su oduševile muški deo poblike.

Izgleda da je Arena malo zakazala sa, inače, rigoroznim obezbeđenjem pa su neki od onih posetilaca koji verovatno moraju da divljaju dok se vesele zapalili baklju pa je plamen uhvatio zastavu. Za trenutak se osetila atmosfera fudbalskog meča ali se rećom situacija brzo smirila i koncert jenastavljen u najboljem redu.

Veliki broj Pejovićevih kolega došao je da mu pruži podršku iz publike, a između ostalih tu su bili Ceca, Predrag Danilović, Nenad Borovčanin, Saša Kapor i Nikolina Kovač i mnogi drugi.

M.M

Pogledajte još