DOŽIVEO SAM LIČNI GUBITAK, TEŠKO SAM TO PODNEO: Aco Pejović otkrio po čemu će pamtiti godinu na izmaku

Godina na izmaku bila je u znaku Aca Pejovića. Tri koncerta na prepunom Tašmajdanu, hit godine, turneja u regionu na kojoj je oborio rekorde posećenosti samo su neki od uspeha koje je postigao, a sve to biće krunisano novogodišnjim nastupom "Ponoć je... sa Pejovićem" u Beogradu za koji vlada ogromno interesovanje.

A po čemu će pamtiti godinu na izmaku, kako na poslovnom tako i na privatnom Pejović otkrio nam je na početku razgovora.

- Po ko zna koji put shvatio sam da je život rolerkoster emocija i događaja. U privatnom životu doživeo sam lični gubitak, koji sam sam veoma teško podneo, ali i veoma srećne momente poput diplomiranje moje srednje ćerke Marije na Medicinskom fakultetu. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu - rekao je Pejović i dodao:

- S druge strane, kada govorimo o mojoj karijeri, bila je godina u kojoj sam se na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh - tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona... Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan.

Za Pejovićev nastup u najluđoj noći pripreme već uveliko traju. Tako će sala biti specijalno dekorisana po ugledu na najveće svetske ivent centre, hranu će pripremati najbolji kuvari, a obezbeđeno je i specijalno ozvučenje. Ono što će takođe biti posebno jeste činjenica da će Pejović dočekati Novu godinu sa svojom porodicom.

- Srećan sam što sam i ove godine u Beogradu. Osim što ćemo se svi zajedno odlično provesti, raduje me i činjenica da će sa mnom te noći biti i moji najbliži. Ćerke su u sopstvenoj organizaciji i sa svojim društvom, a ja očekujem da će mi se na Sajmu pridružiti supruga i moji najbolji prijatelji sa kojima sam svakodnevno. Zbog toga sam dodatno motivisan da nam svima priredim nezaboravnu noć i uvedem nas u bolju i lepšu godinu - kaže muzička zvezda.

Pejović ima i posebnu tradiciju u najluđoj noći pa posle publike prvo čestita praznike svome kumu.

- Prilično profesionalno pristupam svom poslu, tako da, bez obzira na to što je novogodišnja noć malo drugačija od ostalih nastupa, uvek sam u službi svoje publike. Uvek prvo sačekam da sve bude u najboljem redu, a onda, već godinama unazad, prvo čestitam kumu Vuku, koji svira gitaru u mom bendu i nalazi se tik uz mene na bini - rekao je Pejović i otkrio planove za narednu godinu.

- Već u prvoj polovini januara očekuje nas duetska pesma sa Eminom Jahovic, o čemu ću pričati kada za to dođe vreme, ali i pripreme za veliki koncert u Zagrebu zakazan za 11. februar - rekao je Pejović.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: aco_pejovic/Instagram

Pogledajte još