Ćazim pretukao Mandu u Beogradu, seo u "ferari" i pobegao!

0

Osmani se u 17.25 sati u beogradskom hotelu "Zira" žestoko posvađao sa Popovićevom, a potom fizički nasrnuo na nju i pretukao je. Osmani se zatim svojim crvenim "ferarijem" izgubio u nepoznatom pravcu, saznaje ALO.RS u policiji.

Osoblje hotela čulo je galamu iz sobe, nakon čega je pozvalo organe reda.

Policija je odmah otišla na lice mesta, ali nije pronašla Osmanija, pa je za njim raspisana potraga – kaže naš izvor iz policije.

Osmani je domaćoj javnosti postao poznat po navodnoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac, a njegovo ime dovođeno je u vezu i sa batinama koje je pevačica Ana Nikolić dobila od Mande Popović. Ona je početkom ušla u sobu Nikolićeve u hotelu “Maestral” u Budvi i nasrnula na nju, zbog navodnog prozivanja Popovićeve i viđanja sa Osmanijem.

ALO.RS je povodom ovog incidenta pokušao da stupi u kontakt sa Osmanijem, ali se on nije javljao na brojeve telefona poznate našoj redakciji.

Osmani je domaćoj javnosti postao poznat po navodnoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac, a njegovo ime dovođeno je u vezu i sa batinama koje je pevačica Ana Nikolić dobila od Mande Popović. Ona je početkom ušla u sobu Nikolićeve u hotelu „Maestral“ u Budvi i nasrnula na nju, zbog navodnog prozivanja Popovićeve i viđanja sa Osmanijem.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.