Oliver Antić: Tužiću svakoga ko piše laži

Antić je najavio i da će tužiti sve medije koji budu objavljivali neistine o njemu.

"Čak je i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić konstatovao da bi to mogao biti neko iz stranke i verujem da će ga ubrzo identifikovati, a to će već biti adekvatna kazna", rekao je Antić za Politiku na pitanje da li bi iza tih napada mogao da stoji neko iz SNS-a.

Antić je rekao da je moguće da je iz SNS-a "neko zavidan", ali da nema vremena "za lobije" i da ga to ne interesuje.

"Pošto je SNS najveća i najuticajnija stranka, jasno je da to mnogim centrima moći ne odgovora, a posebno Vučićeva beskompromisna borba protiv svih oblika kriminala, pa su i bočni udari sasvim razumljivi"
, rekao je Antić.

Prethodnih dana Antić je u medijima označavan kao čovek koji je pokušao da izdejstvuje ostanak svog zeta Vladimira Petrovića na mestu ambasadora u SAD, da je smenjen sa mesta glavnog pravnog savetnika u Ministarstvu spoljnih poslova i da se "kitio" ordenjem nađenim u sefu Josipa Broza Tita.

"Svakoga ko je objavljivao neistine o meni tužiću i tražiti nadoknadu štete. Da je nešto ovako objavljeno u Americi, ja bih dobio nekoliko miliona dolara i zato tamo ne može tako da se piše",
rekao je Antić.

Komentarišući medijske napise o predsedniku Srbije i predstave u kojima se zastava Srbije izvrgava ruglu, Antić je rekao da tužilaštvo mora da razmisli o tome šta radi i dodao da ono ne može da ocenjuje da li je nešto politički zgodno goniti ili ne.

Beta

Pogledajte još