EKREM POTVRDIO: Marijana i Marko su "imali ljubav" u kupatilu!

0

Ekrem Jevrić potvrdio je da su Marko Vukotić i Marijana Leontijević imali seks na Farmi i to u kupatilu.

Pevač i Jutjub zvezda rekao je da su njih dvoje “imali ljubav” i da se sad Marko pravi kao da se ništa nije desilo.

“Imali ste ljubav, rekla je Zorica, i to ovde u kupatilu”, rekao je Ekrem, ali ga je Zorica odmah ispravila da je ona rekla da su se samo ljubili.

“Imali su seks, bate! Ma istina je, a on se sad pravi Toša i prkosi joj. Ona je mlada i lepa , a on joj prkosi”, bio je ubeđen Ekrem da su Marko i Marijana par i da su bili intimni u kupatilu.

Crnogorac je ranije komentarisao da on nikada ne bi prevario svoju devojku napolju i da bi prvo raskinuo sa njom pa tek onda bio sa Marijanom.

“Dobra si riba, ali se malo šalimo. Ništa se nije desilo između nas i valjda toliko mogu da izdržim i da se smirim. Mada, ako ostanem ovde još dva meseca, ko zna”, rekao je Marko.

Podsetimo, Zorica Marković je otkrila Marku Vanilli i Aleksandri Džidži Stojković da je Marko Vukota “pocepao” Marijanu u jednog petka kada je bila žurka, pre nego što su došli tamburaši.
“Provalila sam ih. Pošla sam u kupatilo da zapalim cigaretu i zatekla sam ih zaključane”, rekla je tad Markovićeva.

Marko Vukotic je novinarima pre ulaska na Farmu rekao da nema devojku i da ocekuje romansu u rijalitiju, ali je istina da ima devojku Sladanu i da su vec cetiri godine u stabilnoj vezi.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.