Radonjić: Najbolja Zvezda ove sezone

"U prvom poluvremenu smo odigrali najbolje u sezoni. Očekivali smo da će Panatinaikos biti drugačiji u drugom poluvremenu. Nismo na to kvalitetno odgovorili, a rival je prešao u vođstvo zahvaljujući greškama i neiskustvu, tako da smo došli u poziciju da se borimo za produžetak, u kome je presudilo veliko iskustvo Panatinaikosa", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezde je večeras izgubila od Panatinaikosa 86:90 posle produžetka. Crveno-beli su na poluvremenu vodili 15 razlike.

"Uopšteno, ovo je najbolje izdanje Crvene zvezde ove sezone. Bilo je malo stvari koje treba da se ispravljaju, a za njih je potrebno mnogo vremena. Žao mi je što nismo slavili u fantastičnom meču. Siguran sam da ćemo nastaviti sa velikim radom, koji će doneti dobre stvari", rekao je Radonjić.

Trener Panatinaikosa Argiris Pedulakis kazao je da je bilo teško igrati, ali da je njegov tim iskoristio veliko iskustvo i napravio preokret.

"Bilo je teško igrati u ovakvoj atmosferi u sjajnoj dvorani...Zvezda je počela jako u odbrani, a mi smo tada bili mekani, što je stvaralo nervozu u napadu. U drugom poluvremenu je bilo bolje u odbrani, a rival se umorio za igru 'jedan na jedan'. Pokazali smo karakter, jer smo stigli veliku razliku. Oni su u produžetku imali psihološku porednost, ali mi imao više iskustva i pogađali smo kada je trebalo", rekao je Pedulakis.

Beta

Pogledajte još