Pečnik: Pobeda znači mnogo više od bodova

"Hvala bogu, pobedili smo. Osvojili smo tri boda koja znače više od same pobede. Nije bilo umiranja u lepoti. Igrali smo derbi, znali smo šta treba da radimo, da budemo čvrsti da im ne damo šanse. Postigli smo gol i uzeli tri boda", rekao je Pečnik.

Zvezda je pobedila Partizan sa 1:0 u 11. kolu Super lige i tako mu prišla na bod zaostatka na prvom mestu. Slovenački reprezentativac kazao je da nije važno kako je ko igrao, već samo da je tim slavio.

"Moja igra? Pa...okej, ali bitno je da smo dobili, da smo pobedili kao ekipa. Igrali smo svi zajedno, svi za jednog, jedan za sve", rekao je Pečnik.

Slovenačni internacionalac kazao je da je bio impresioniran atmosferom na derbiju.

"Neviđeno! Kakva atmosfera, kakvo navijanje, top, top, stvarno top! To može da ti da neki novi atom snage koji možeš da izvučeš iz sebe. Bilo je teško u poslenđih 20 minuta, ali smo izvukli snage da sačuvamo pobedu", rekao je Pečnik.

U drugom poluvremenu izbio je prekid na oko 10 minuta jer su gostujući navijači zapalili velike vatre na južnoj tribini.

"Prvi put vidim da tribine gore, ali bukvalno gore. Osim toga, derbi je bio stvarno zanimljiv. Nije bilo toliko golova, ali je bilo dobrih duela i dobre borbe", rekao je Pečnik.

Zvezdin napadač imao je dobru šansu, ali nije dobro šutirao u finišu utakmice.

"Mogao sam bolje da šutiram, jer nisam dao gol. Mogao sam bolje da uputim udarac, ali sam na kraju pogodio otvorenom nogom. Ali, dobro, stvarno nije bitno ni ko je dao gol, ni kako, bitno je da smo pobedili", rekao je Pečnik.

Beta

Pogledajte još