Radenović: Parket je bilo klizav, ali to nije alibi!

"Bilo je dosta segmenata igre koji su odlučili pobednika. Pre svega mislim na naš slabiji defanzivni skok sa kojim smo imali problema naročito u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo imali dosta izgubljenih lopti, napravili smo previše grešaka. Takođe, ni šut nas nije služio, promašili smo dosta otvorenih šuteva", rekao je Radenović za klupski sajt.

Zvezda je u ponedeljak uveče izgubila u Podgorici od Budućnosti sa 62:60 u šestom kolu Jadranske lige.

"Parket je bio klizav, lopta takođe, ali to nije alibi, jer su u istim uslovim igrali i oni, kojima čestitam na pobedi. Izgubili smo pre svega našim greškama. Nismo odigrali kvalitetnu završnicu, ni imali strpljenja da izgradimo kvalitetan napad, a pri rezultatu 55:58 greškom u odbrani primili smo trojku i tako ušli u egal utakmicu. Sve to je domaćinu dalo krila u finišu", kazao je Radenović.

Zvezda će u sledećoj utakmici gostovati ekipi Laboral Kuča u četvrtom kolu Evrolige. Crveno-beli će se iz Podgorice vratiti u utorak uveče, a već u sredu ujutro putuju u Španiju.

"Nema sumnje da će biti naporno, ali moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou i pokušamo da dobijemo taj meč. Ekipa iz Vitorije ne igra na nivou na kom smo navikli i učinićemo sve za iznenađenje i da zabeležimo prvu pobedu u Evroligi", rekao je Radenović.

Utakmica između Zvezde i Laboral Kuće igraće se u četvrtak od 20.30.

Beta

Pogledajte još