Murinjo: Azar nije u timu jer je propustio trening!

"Ne želim da lažem. Azar nije povređen, zaboravio je kada počinje trening. On je dete, a deca prave greške. Očevi moraju da budu pametniji kada uče svoje sinove. On nije igrao, iako je želeo. Tužan je jer je želo da igra. Pobedili smo bez njega, a u subotu će se vratiti u ekipu", rekao je Murinjo, preneli su danas britanski mediji.

Čelsi je u sredu uveče u Londonu pobedio Šalke sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Grupe E u Ligi šampiona i ostvario treću pobedu. Dvostruki strelac bio je Samjuel Eto, a gol je postigao i Demba Ba.

Čelsi je prvi na tabeli sa šest bodova, koliko ima i Šalke, Bazel na trećem mestu ima bod manje, dok je Steaua poslednja sa jednim bodom.

Murinjo je napravio šest izmena u timu, u odnosu na onu ekipu koja je izgubila od Njukasla prošlog vikenda. Eto je zamenio povređenog napadača Fernanda Toresa.

"Ne radi se o tome ko je ispao iz tima, već se radi o mentalitetu igrača",
dodao je portugalski trener.

Tores će propustiti utakmicu protiv Vest Bromviča u subotu zbog povrede mišića i mogao bi da odsustvuje sa terena do tri nedelje.

"Omiljeni igrači su oni koji mi donose pobede. Samjuel je radio sa mnom u najboljoj sezoni u mojoj karijeri (u Interu), kada smo sve osvojili. On je, tako, u dobroj poziciji", rekao je Murinjo.

Beta

Pogledajte još