ŠOK: Pamela Anderson se ošišala (FOTO) (VIDEO)

Pamela Amderson šokirala je javnost svojom novom frizurom u emisiji kod Elen Dedženeris koja se izvinila glumici jer je više puta ponovila kako čuvena zvezda neće završiti Njujorški maraton...

Naime, voditeljka Elen je po prvi put javno priznala da je pogrešila kada je pre nekoliko nedelja gotovo ismejala Pamelu Anderson da neće završiti maraton u Njujorku. Međutim, glumica je uspešno istrčala celu stazu za 5.41 minut (a sve to u humanitarne svrhe), Elen je u poslednjoj emisiji odlučila da se javno izvini Pameli u rubrici "First Ever I Was Wrong" (prvi put ikada da sam pogrešila).

Osim medalje koju je dobila na maratonu, Pamela je pokazala i novu frizuru, koja je šokirala sve. Ona je odsekla svoju dugu plavu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva, ali, srećom, ostao joj je njen glavni adut autentičnosti (grudi).

(old_image)

Slika: Screenshot

- Kosa mi je jednostavno ostala bez života, pa sam je odsekla jer sam želela da počnem iz početka. Zato sam, valjda, trčala i maraton - ispričala je Pamela kada ju je Elen pitala "šta te je nateralo da odsečeš kosu.

Voditeljka je konstatovala da Pameli odlično stoji nova frizura, a šta vi mislite?

Izvor: Alo

Pogledajte još