SRPSKA PAMELA ANDERSON: Jelena Karleuša ne prestaje da šokira fanove izazovnim izdanjima (FOTO)

Otkako se pojavila na estradnoj sceni Srbije, Jelena Karleuša ne prestaje da izaziva pažnju domaće publike.

Vatrena plavuša često se nalazi na meti kritika javnosti zbog svojih skandaloznih izjava, eksplicitnih fotografija i burnog privatnog života.

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, zgodna četrdesettrogodišnjakinja često šokira kolege, prijatelje i fanove svojim objavama, video-snimcima i izjavama.

Supruga nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića ni juče nije napravila izuzetak, te je podelila sa pratiocima set izazovnih fotografija na kojima pozira na motoru, sa puškom u ruci, oskudno odevena.

Rođena Beograđanka našla se pred objektivom foto-aparata u veoma izazovnim pozama, dok je na sebi imala samo minijaturni kupaći crne boje i visoke potpetice iste nijanse.

Ovakvo provokativno izdanje pop dive, u prvi plan je istaklo njene bujne obline.

- Bodljikava žica - napisala je Jelena pokraj fotografija aludirajući na film "Barb Wire" iz 1996. godine, u kojem poznata američka glumica Pamela Anderson igra glavnu ulogu i pojavljuje se u veoma izazovnom izdanju u kožnom autfitu, takođe na motoru.

Nakon njene objave, nizali su se komentari oduševljenih fanova koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda. Takođe, zgodna pevačica dobila je i pregršt čestitki što ima hrabrosti da se ovako izazovno fotografiše, budući da je majka dve devojčice, trinaestogodišnje Atine i godinu dana mlađe Nike.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još