Vujošević: Izvinjavamo se navijačima!

"Doživeli smo u Moskvi težak poraz. Gledano sa jedne strane, nedostajala su nam tri povređena igrača (Dejan) Musli, (Terens) Kinzi i (Leo) Vesterman koji se povredio na samom početku utakmice i sigurno da na naš fond igrača i strukturu tima to nije nešto što možemo lako da prevaziđemo", rekao je Vujošević posle meča.

Košarkaši Partizana pretrpeli su ubedljiv poraz u petom kolu Evrolige, pošto su u Moskvi izgubili od CSKA sa 88:46 (21:10, 21:8, 27:13, 19:15) u Grupi A.

"S druge strane bio je protivnik koji je kvalitetan, koji nije u dobrom momentu i bio je izuzetno motivisan upravo zbog situacije što u Evroligi ima dva uzastopna poraza protiv Fenerbahčea i Barselone. Bio je izuzetno motivisan da dobije utakmicu i da napravi odličan utisak, što su jednim velikim angažovanjem i odličnom igrom svih četrdeset minuta napravili. Njihova pobeda izražena tolikom razlikom je zaslužena", kazao je Vujošević.

Vujošević je dodao da je njegova ekipa igrala bledo, bez obzira na nedostatak trojice veoma bitnih igrača.

"Nažalost nikome nije prijatno - ko voli Partizan i ko je ovog momenta u Partizanu - što se večeras desilo to što se desilo. Izvinjavamo se navijačima i nadam se da će u susretima koji predstoje, tim biti kompletniji i da će imati reakciju na ovaj večerašnji rezultat", rekao je Vujošević.

Pogledajte još