Vesterman povredio prednje ukrštene ligamente kolena

"Primili smo loše vestio o Vestemanu. On je juče u Beogradu išao na snimanje magnetnom rezonancom, a jutros je obavio pregled u Novom Sadu. Na osnovu kliničkih ispitivanja utvrđeno je da je povredio prednje ukrštene ligamente kolena. Povredu je obnovio, što dodatno komplikuje situaciju", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Vesterman se povredio u petak za vreme utakmice u Evroligi, koju je Partizan igrao protiv ekipe CSKA u Moskvi.

Upitan o kakvoj se povredi radi, Vujošević je rekao da će se znati posle konsultacija lekara, ali da se ne radi o istegnuću ligamenata i dodao da francuski košarakaš nije zaslužio da mu se to dogodi.

"Vesterman je bio jedan od vodećih igrača i nije imao pravu zamenu. Moramo da rešimo ovu situaciju, videćemo kakva je ponuda na tržištu, ali sve zavisi i od materijalne situacije. To je rizik sporta, a posle toliko uloženog truda igrača i ljudi koji rade sa njima, desi se ovako nešto, da dođe čoveku da pita gde je sreća", rekao je on.

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu osmog kola Jadranske lige, a Vujošević je rekao da taj meč dolazi u teškom trenutku za njegov tim, što zbog povreda igrača, što zbog materijalne situacije.

Pogledajte još