Vujošević: Zvezda je Golijat, a mi David!

"Zvezda je u naletu, drži formu, ima odličan tim. Mi smo dugogodišnjim strpljivim radom gradili koncept, koji je povredama doveden u pitanje. Sav novac koji stigne, klub iskoristi za regulisanje poreskih obaveza, teško je sastaviti kraj s krajem, ali mi smo navikli tako da funkcionišemo", rekao je on.

"Po pitanju materijalne situacije sutrašnji meč je David protiv Golijata, a ove povrede su još otežale situaciju. Ali, borićemo se, Partizan je uvek Partizan. Obaveza svih igrača je da karakterom i velikom borbenošću nadoknade nedostatak igrača", dodao je Vujošević.

Trener srpskog šampiona istakao je da će u timu za duel za Zvezdom biti Terens Kinsi i Dejan Musli.

"Kod Muslija se na snimku pokazalo da ima hematom u listu i nije se videla ruptura mišića, ali nije sasvim spreman. Kinsi se oseća spremnim i prema procenama lekara, trebalo bi da bude u timu", rekao je Vujošević.

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu osmog kola Jadranske lige, a Vujošević je rekao da taj meč dolazi u teškom trenutku za njegov tim, što zbog povreda igrača, što zbog materijalne situacije.

Pogledajte još