Nadam se da će se Nedved vratiti u Juventus

BEOGRAD, 11. jula 2009. (Beta) - Predsednik italijanskog fudbalskog kluba Juventusa Đovani Kobolji Đilji rekao je da se nada da će se fudbaler Pavel Nedeved vratiti u klub kao jedan od saradnika trenera Ćira Ferare.

Nedved je na kraju sezone, po isteku ugovora otišao iz Juventusa i tada je nagovestio da će se povući iz fudbala. Međutim, njegov agent Mino Raiola tvrdi da će češki internacionalac nastaviti karijeru.

Mediji su naveli da je italijanski šampion Inter ponudio Nedevedu dvogodišnji ugovor, ali pojedini listovi tvrde da je Čeh spreman da objavi povlačenje i da je na početku odbio ponudu "plavo-crnih".

List Korijere Delo Sport navodi da je Nedved rekao svom prijatelju da je odlučio da se penzioniše. Međutim, fudbaler još nije saopštio svoju konačnu odluku.

"U nekoliko navrata sam razgovarao sa Nedvedom. On zna da su mu u Juventusu vrata otvorena. Inter? Na to neću da odgovorim jer se nadam da će se Nedved vratiti u Juventus. Želeo bih da sarađuje sa Ferarom. Ćiro je razgovarao sa njim i ponudio mu posao, ali ne znam tačne detalje", rekao je Đilji za Skaj Sports Italija.

Đilji je rekao i da se nada da će u tim dovesti fudbalera Fiorentine Brazilca Felipea Mela, ali i da očekuje atraktivan fudbal sledeće sezone.

"Melo? Taj transfer nam nedostaje i nadamo se da će se uskoro ostvariti. Mislim da će novi igrač Dijego i Alesandro Del Pjero imati zabavnu sezonu", zaključio je Đilji.

Pogledajte još