KST maskenbal "LAS VEGAS": Detaljan program

Na ovogodišnjem main stage-u - VIVA LAS VEGAS nastupiće velika imena srpske muzičke scene, talentovani muzičari i oni koji su zasigurno ostavili neizbrisiv muzički trag na našim prostorima.

PROČITAJ I:
KST maskenbal: Bludničenje pod maskama!

MAIN STAGE - VIVA LAS VEGAS:

PARTIBREJKERSI - Imaćemo veliku čast da ih vidimo na glavnom stage-u, očekujući zajedno sa maskiranim posetiocima, zagarantovani spektakl!

S.A.R.S.
- Uz hitove koje poseduje, ogromnu publiku koju ima, odličnu maskenbalsku atmosferu, možemo da očekujemo još jedan mindblowing nastup u KST, kako smo i navikli!

FEUD - Osim hitova samog Feuda, možemo očekivati i neke od Sunshine-a!

UĆUTI PAS - Zasigurno bend Ućuti pas čeka uspešna i veoma dobra karijera, po drugi put sviraće na KST sceni, i ne očekujemo ništa manju energiju i snagu koju imaju i umeju da je prenesu na publiku!

PARANOJA U LAS VEGASU (reggae i ska stage)
:

HORSMAN COYOTE - trombonista, pevač, i frontmen grupe Eyesburn.

ZAA - Zasigurno će imati još jedan nezaboravni nastup na KST stage-u! Ko ih je ikada slušao uživo znaju da ne smeju propustiti ni ovaj nastup, a ko nije ovo je prilika da se greška ispravi.

NEKE FACE - Specifičan je i prepoznatljiv po svojim teatralnim nastupima u kojima na šaljiv način otkriva priču ljubavi, intime i zdravog razuma i ostalih tema koje dotiču njihovu generaciju.

(old_image)

CEZAROVA PALATA (hip hop & Drum’N’bass):

DJ BDAT DŽUTIM
(Bad Copy/43-23/beatdown) - ili Timbe je poznati srpski reper, MC. Član je grupe Bad Copy.

DJ RAHMANEE (Bpm records) - DJ Rahmanee je već naširoko poznat zbog svojih energičnih setova i odlične produkcije.

MC RASHEED (all that bass) - Smatra se jednim od najboljih Drum 'n' Bass i Dubstep MC-a na Balkanu.

SIN CITY (etno stage) - kao i uvek u bašti KST-a, pod šatorom, uz kuvanu rakiju, kuvano vino, roštilj i kobaje igraće se kolce, slušati najveći hitovi praaave narodne muzike! Uskoro više informacija o izvođaču!

DISKOTEKA 40: DJ Mouse i DJ Lapac - Dj-evi iz KST DJ crew-a. Puštaće muziku u Klubu, u srcu maskenbala!

(old_image)

OSAMDESETE: U zlatno doba muzike vraćaju vas DJ Slipi i DJ Brit.

DEVEDESETE: DJ Duca i DJ Dooshan.

HARD & HEAVY
stage za one koji vole tvrđi zvuk! Hard rock, heavy, trash i sve druge vrste metala, puštaće DJ Riđi i DJ Toša

SILENT DISCO stage gde u ‘tišini’ svi igraju po svom.

Na ulazu u stage, posetioci će dobiti slušalice na kojim će moći da biraju muziku sa dva kanala. Na prvom kanalu čuće se hitovi domaćeg i stranog popa i rocka za koje će se pobrinut DJ WOOKIE.
Na drugom kanalu čuće se malo komercijalnija muzika. Današnji veliki R’N’B, house, drum’n’bass i disco hitovi koje će puštati DJ DB LI.

Šta se desi u KSTu, ostaje u KSTu!
Pobrinuli smo se da se jubilej adekvatno proprati što temom što izvođačima. Čekamo maske, scenografiju i 28. decembar - jer tada postajemo najbolja žurka u gradu, najposećenije, najoriginalnije mesto, TADA POSTAJEMO VEGAS!

Pogledajte još