Pašić: Očigledno je da se kolege iz Privremenog organa vođenjem Beograda bave iz hobija

Nadoknade za rad se odrekao i sekretar Privremenog organa Goran Vesić i o tome je obavestio predsednika.

Juče je održana prva konstitutivna sednica Privremenog organa Beograda na kojoj je su usvojeni Poslovnik o radu, Odluka o prestanku mandata odbornika Skupštine grada, Rešenje o prestanku funkcije zamenika predsednika gradske Skupštine, o prestanku dužnosti gradonačelnika grada Beograda, njegovog zamenika i članova Gradskog veća, kao i Rešenje o razrešenju sekretara Skupštine grada Beograda.

Sednici u Skupštini Beograda prisustvovali su predsednik Privremenog organa Siniša Mali, kao i članovi veća Tatjana Pašić, Nebojša Čović, Andreja Mladenović i Nikola Nikodijević.

Pašić: Beograd nije hobi

Vest da su, osim mene, svi članovi i sekretar Privremenog organa Beograda obavestili predsednika Sinišu Malog da se odriču naknada za rad u tom organu, iako će se sastanak na kom će se o tome razgovarati i odlučivati održati tek sutra, tendenciozna je i predstavlja vrhunac demagogije, saopštila je danas član Privremenog veća Tatjana Pašić.

Očigledno se moje kolege iz Privremenog organa vođenjem Beograda bave iz hobija, jer svoje zarade ostvaruju na drugim funkcijama i poslovima koje imaju, što predstavlja neodgovornost prema Beograđanima, navodi se u pisanoj izjavi Pašić.

Ovo je najbolji pokazatelj da ne shvataju da je obezbeđivanje funkcionisanja grada od dva miliona stanovnika ozbiljan posao, istakla je ona.

Blic

Pogledajte još