Radonjić: Igrali smo dobro, ali to nije bilo dovoljno!

"Čestitam Lokomotivi na pobedi. Najveći deo meča odigrali smo veoma dobro, u prvom delu Lokomotiva je izvanredno šutirala za tri poena, ali smo bez obzira na to bili u igri. Na odličan procenat šuta za tri u prvom poluvremenu nadovezale su se još dve trojke na startu treće deonice, pa su oni imali neverovatnih 10/12 u pokušajima za tri poena. Bez obzira na to, igrali smo dobro u odbrani i napadu, preuzeli smo vođstvo, ali to nije bilo dovoljno da slavimo u ovom meču", izjavio je Radonjić posle utakmice u Krasnodaru.

On je istakao da je u trenucima kada se lomio meč iskusna ekipa Lokomotive iskoristila sve greške crveno-belih i zasluženo pobedila.

Radonjić je konstatovao da je njegov tim bio konkurentan vodećoj ekipi D grupe i da minuli derbi protiv Partizana nije uticao na današnji meč.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu i sa te strane ne bih rekao da je na našu današnju partiju uticao derbi, iako je postojao veliki naboj koji nose sve utakmice sa Partizanom i produžetak koji smo imali ostavio je traga na ekipu. Međutim, ne želimo da u tome tražimo opravdanje za poraz od Lokomotive", kazao je trener Beograđana.

Radonjić je ocenio da su posle pobede Laborala nad Makabijem šanse crveno-belih za plasman u Top 16 fazu i dalje male.

"Ipak, igraćemo do kraja, pa ćemo videti šta će nam to doneti. Ono što je jako značajno za nas je to što smo bili bliži pobedi u Krasnodaru, nego u prvom meču sa Lokomotivom u Beogradu, iako to rezultat na kraju ne govori. Što se tiče Blažiča, koji je postigao samo dva poena, do sada je igrao na veoma zadovoljavajućem nivou i prirodno je da pokaže i određene oscilacije u igri",
zaključio je Radonjić.

Pogledajte još