Ljubavni horoskop za subotu 23. novembar

Ovan

Iako ostavljate utisak zadovoljne osobe, malo ko zna kako se zapravo osećate. Već duže vreme se mučite da dokažete partneru koliko vam je stalo do njega, a u stvari imate konstantan osećaj da vam nešto zamera a vi ne znate šta. Najbolji je direktan pristup i otvoren razgovor. Kažite sve što vam je na duši - nije isključeno da je u pitanju samo vaša projekcija.

Bik

Vi ste neko ko i pored čestih stresova kojima ste izloženi na poslu, imate šta da ponudite. Ako ste još uvek singl, mogli biste doći u iskušenje da uđete u vezu s nekim ko je mnogo mlađi od vas, ali pazite da željni ljubavi i pažnje svoje poverenje ne poklonite nekom ko to uopšte ne zaslužuje. Najverovatnije se radi o osobi koju ćete upoznati preko posla.

Blizanci

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju jedan, isprva zanimljiv susret sa mlađom i veoma ambicioznom osobom. Nemojte se iznenaditi ako se zaljubite u osobu koja je veoma posvećena karijeri i tome daje prioritet u životu. Razočarenje vam uskoro sledi, pa ne bi bilo loše da se na vreme povučete iz ove situacije.

Rak

Prilično naporan period je za vama, naročito ako ste nekoliko dana bili razdvojeni od partnera. Partner je spreman da vam posveti sve svoje slobodno vreme i maksimalno da vam udovolji. Na vama je samo da uživate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas biti veoma popularni u društvu i omiljeni među suprotnim polom.

Lav

Ovoga dana bi bilo poželjno da donesete neke važne odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom. Ukoliko ste u poslednje vreme imali probleme u komunikaciji, možete da očekujete nesporazume na ljubavnom planu. Zapitajte se da li i dalje želite da nastavite po starom ili ćete sesti i otvoreno porazgovarati o svemu što vam se ne dopada. Ovaj dan bi mogao biti velika prekretnica.

Devica

Potrudite se da ne dajete nikakva obećanja vašem voljenom biću, jer zbog mnogobrojnih obaveza, nećete biti u stanju da ih ispunite. Svi slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati dan ispunjen druženjima i novim poznanstvima, a jedna osoba bi mogla da ih posebno zaintrigira. Imaćete utisak da ste sreli pravu osobu sa kojom možete poželeti da delite budućnost na duži rok.

Vaga

Danas biste mogli da doživite neprijatno iskustvo sa nekim ko ima potrebu da se meša u vaš ljubavni život i izbor partnera. Moguće je da zbog zaljubljenosti nemate pravu sliku o osobi koju ste nedavno upoznali, ali i da je neko došao do informacija koje vam se neće dopasti. U svakom slučaju, dobro razmislite i nemojte donositi nikakve ishitrene odluke pre nego što se dobro informišete.

Škorpija

Ovog dana, vi ste raspoloženi za romantične odnose koji uključujuju primanje, ali i davanje nežnosti. Partner je spreman da usliši svaku vašu želju, što vas ne ostavlja ravnodušnim. Slobodnim pripadnicima ovog horoskopskog znaka porodični život je važniji od ljubavnog, ali upravo u takvom okruženju može doći do nekih zanimljivih susreta.

Strelac

Iako ste zaljubljeni u vašeg izabranika/izabranicu, danas ćete biti prilično svojeglavi i zahtevni kada su ljubavni odnosi u pitanju. Nema razloga za ovakvo ponašanje - bilo bi dobro da se na vreme zaustavite u nastojanju da sve bude po vašem, jer biste mogli da zažalite. Slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju nova poznanstva na velikim društvenim okupljanjima.

Jarac

Stvari na ljubavnom planu bi mogle prilično da se iskomplikuju ako ste poklonili srce osobi koja nije slobodna. Istina o vašem odnosu će danas izaći na videlo, što ni vama, a ni mnogima neće odgovarati. Pa ipak, bili ste svesni u šta se upuštate. Ukoliko se još uvek niste skrasili, dan je pogodan za druženje sa prijateljima, pre nego za romantične momente.

Vodolija

Danas je krajnji momenat da se ponašate odgovorno, tolerantno i zrelo kada je vaša veza u pitanju. Koliko zahtevate od partnera, pogotovo ukoliko ste u drugoj značajnoj vezi ili braku, toliko bi trebalo i da pružite. Slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka mnogi smatraju izuzetno privlačnim, a još im je intrigantnije da ih osvoje. Jedan zanimljiv flert je na vidiku.

Ribe

Ukoliko ste skloni flertu, danas povedite računa da svojim nepromišljenim ponašanjem ne povredite stalnog patrnera. Moguće je da voljena osoba pokaže spektar ponašanja za koji niste ni znali da poseduje. Potrudite se da ukoliko vam je zaista stalo do osobe sa kojom ste, ovo više ne ponovite. Ne zaboravite - što ste iskreniji i spremniji da pružite partneru ljubav, to ćete je pre dobiti.

Izvor: ženskikutak

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.