Na pomolu najveći televizijski transfer godine: TV Nova hoće Jovanu i Srđana!

Iako vlasnik još uvek formalno nije dobio frekvenciju, on okuplja najbolju ekipu TV lica sa svih televizija.

Kako saznajemo, urednički tim nove televizije kontaktirao je prvo sa Srđanom, pa sa Jovanom uz predlog da dođu na razgovor zajedno kako bi im izložili svoju poslovnu ponudu.

Njih dvoje su se sa čelnicima Nove videli na ručku kako bi ih ispoštovali, ali konačan dogovor još uvek nisu postigli. Prvenstveno zato što voditeljskom paru to nije sigurna solucija s obzirom na to da Jocić još uvek nije dobio frekvenciju iako najavljuje da će televizija sa radom početi uskoro.

- Na Pinku se šuška da Jovana i Srđan nisu želeli da pregovaraju dok rad televizije ne bude siguran iako su dobili bolju novčanu ponudu. Njih dvoje su predstavnicima ove televizije jasno stavili do znanja da će tek tada razmisliti o ponudi. S druge strane, čelnici Nove su mislili da će njih dvoje odmah pristati jer su čuli da na Pinku kasne plate, a njih dvoje bi im bili zaštitna lica i dobar imidž u borbi da dobiju frekvenciju i publiku koja svako jutro gleda ovaj par - kaže izvor sa ružičaste televizije.

Kako se šuška po kuloarima na TV Pink, Jovana svakako ne razmišlja o ovakvoj vrsti transfera jer će za nekoliko meseci otići na trudničko, pa porodiljsko bolovanje.

Srđan za Naše novine kaže da se sa Jocićem nije sastajao.

- Nije tačno da smo imali ponudu da pređemo na tu televiziju, niti da o njoj razmišljamo. Svoj posao nastavljamo na Pinku i ne planiramo da ga menjamo - izričit je Predojević.

PressOnline

Pogledajte još