VILA ĆE NOSITI MOJE IME: Jovana Jeremić sa izabranikom Draganom Stankovićem gradi kuću van Beograda

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim gradi kuću daleko od beogradskog asfalta.

Javnost je saznala za vezu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića krajem prošle godine i bez obzira na to što su u ljubavi tek od oktobra prošle godine, oboje su sasvim sigurni u to da žele zajedničku budućnost.

Voditeljka je u više navrata isticala da ne može da zamisli sebe da živi bilo gde osim u Beogradu, ali kada je upoznala njega, promenila je mišljenje. Dosta vremena je provodila kod Dragana, van grada, a sada su odlučili da izgrade svoju kuću iz snova daleko od srpske prestonice.

Stanković je kupio plac van Beograda, a vila čiji su radovi još uvek u toku, nosiće ime njegove izabranice "Vila Jovana".

U okviru luksuzne nekretnine voditeljka će imati bazen, voćnjak i predivan pogled na reku.

- Dobijam svoju vilu, gradim je zajedno sa Draganom. To će biti naša oaza mira u kojoj ću imati sve ono što je neophodno da bih bila srećna. Uređenje eksterijera i enterijera je prepušteno meni i presrećna sam. Doživela sam to da mi muškarac izgradi kuću i nazove je mojim imenom - rekla je Jovana.

Izvor: Informer.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još