Radulović: Žalbe EMS primer neodgovornog ponašanja

"To je još jedan primer potpuno neodgovornog ponašanja direktora javnih preduzeća koji smatraju da nisu odgovorni gradjanima Srbije za svoje poslovanje. Takvo neodgovorno ponašanje Ministarstvo neće tolerisati", rekao je Radulović novinarima u pauzi konferencije "Reforma tržišta rada - novo radno zakonodavstvo" u Beogradu.

Kako su preneli mediji, Javno preduzeće Elektromreža Srbije je napalo ministra Radulovića zbog trojke koju je dobilo za "ličnu kartu" i ocenilo da rad javnih preduzeća ocenjuje najgore ocenjeni ministar u istraživanju javnosti.

Srpski ministar privrede je rekao da su njemu "potpuno neshvatljivi" ti "jeftini napadi i pokušaj da se izbegne ta jednostavna obaveza koju neko ko uredno vodi knjigovodstvo za sedam dana može da završi".

"Nije pitanje da li je EMS dobro preduzeće, da li pozitivno posluje ili ne, nego da li su dostavili ličnu kartu sa svim podacima koje je tražilo Ministarstvo perivrede, da li su nam rekli ko su im kupci, ko su dobavljači, koju imovinu imaju, koje su i ma obaveze i da se to slaže brojčano sa iznosima iz finansijskih izveštaja"
, rekao je Radulović.

Beta

Pogledajte još