Fofana dve nedelje u bolnici, a lekari ne znaju šta mu je

On je u ovu ustanovu primljen 14. novembra sa simptomima upale pluća, ali je onda došlo do komplikacija, za koje se ne zna zašto su nastale.

Šta se zapravo dešava s napadačem srpskog šampiona pokušava da objasni šef medicinske službe kluba iz Humske dr Ilija Rosić.

"Situacija s Fofanom je veoma specifična. On je dobio pleuralni izliv, i to iz punog treninga i nalazi se u rukama lekara najbolje zdravstvene ustanove u zemlji. O njemu brinu pulmolozi i pokušavaju da utvrde o čemu je reč" kaže dr Rosić i nastavlja:

"Fofana se oseća bolje, ali lekari žele da utvrde šta je uzrok svemu tome. Rađen je skener pluća i otklonjena je mogućnost kancera, negativna je i slika na HIV virus, kao i na razne druge analize. U ovom trenutku ne zna se tačno šta je uzrok, a moguće da je u pitanju neki virus ili bakterija, koja nije svojstvena našem podneblju, ali jeste onom odakle dolazi Fofana".

Prema rečima doktora Rosića, fudbaler iz Obale Slonovače uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice.

"Njegovo stanje je sve bolje i mi se nadamo da će uskoro izaći. Treba, ipak, sačekati da lekari sa VMA daju konačan sud" kaže Rosić.

Izvor: Kurir

Pogledajte još