Košarkaš Zvezde Luka Mitrović nije teže povređen

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, Mitrović je obavio detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo. On je iščašio čašicu kolena, stavljena je longeta i predstoji mu mirovanje od tri nedelje, a nakon toga rehabilitacija.

Mitrović se povredio tokom prvog poluvremena sinoćnje utakmice protiv Krke u Novom Mestu.

"Dobro se osećam i nemam bolove. U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali, kada sam odgledao snimak, ne deluje da se to dogodilo. Izgleda da sam nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se uplašio tog prizora. Nisam znao kako da reagujem", rekao je Mitrović.

On je zahvalio lekarima iz Novog Mesta i svima koji su omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bude prebačen do Beograda.

"Moram da naglasim da u bolnoci u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izveštavali pojedini mediji, već mi je koleno pod anestezijom vraćeno na mesto", dodao je Mitrović.

"Veliko ohrabrenje za mene je što se crne misli i slutnje nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će dodatno pomoći u opravku, a za mene je najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cenu vraćati na teren, veću sačekati da se u potpunosti oporavim", rekao je Mitrović.

Beta

Pogledajte još