Strava u Ljigu: Tela preminule majke i sina izgrizli psi i mačke

Istraga obdukcijom utvrđuje uzroke smrti majke i sina, kao i kada su preminuli, a prema prvim nalazima najpre je, najverovatnije od infarkta, premio Radoslav koji je bio srčani bolesnik, a za njim i Dobrila. Istražni izvori "Blica" isključuju mogućnost nasilne smrti.

Stravičan prizor otkrio je Dobrilin rođeni brat iz Beograda, koji je ošao u Lalince kako bi u tamošnjoj seopskoj kancelariji izvadio potrebna dokumenta, a onda je odlučio da je poseti.

Kroz prozor kuće, međutim, video je sestrića kako leži u krevetu, a sestru pored šporeta, da bi, pošto je policija koju je alarmirao došla na licu mesta, u njihovoj kući zatekao užasnu scenu - poluraspadnute leševe sa izujedanim licima.

Majka i sin živeli su u izdvojenom delu ovog ljiškog sela, bez komšija u blizini, a meštani pričaju da Đurovići nikoga nisu posećivali, niti im je ko dolazio. Radoslav gotovo nikada nije izlazio iz kuće, dok su Lalinčani Dobrilu u selu viđali kako skuplja stare stvari, ali bez komunikacije sa njom. Njih dvoje su se pre nekoliko godina iz beogradskog naselja Železnik preselili u rodno selo, a živeli su od penzije pokojnog Dobrilinog supruga.

Izvor: Blic

Pogledajte još