Ljubavni horoskop za 10. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Dominacija Ovna na prvom stepenu Vage ne donosi vam mnogo toga povoljnog osim ako ste spremni da narpavite veliki zaokret u smislu pokušaja da se izvinite za nešto što ste nesmotreno rekli ili uradili.Ako spadate u mirne predstavnike zanaka ovaj tranzit Marsa može doneti mnogo zadovoljstva i prijatnih momenata posebno ako ste od nedavno u vezi. Ukoliko ste dugo u vezi a partner vam zamera da mu ne poklanjate dovoljno pažnje, organizujte zajednički izlazak.

BIK (21.4.- 21.5.)
Naporan dan za majske Bikove posebno one veoma mlade koji su rođeni posle 1990. i koji su na početku veze ili za one koji su rođeni početkom maja. Verovatno niste načisto da li vas jedan Ovan prihvata na način na koji biste vi to želeli ili vam nešto zamera o čemu ne želi da priča.Ako ste u vezi sa Vodolijom, izbegnite rasprave bilo koje vrste, naročito sa jednom Vagom ili nekim Lavom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) .
Prilično ste sigurni u sebe i svoj šarm i raspoloženi ste da nekom nešto oprostite samo ako bude iskren. To se naročito odnosi na vazdušne i vatrene znake. Ne možete da podnesete kritiku na vaš račun i čak i ako mislite da ste nešto uradili ili reklo što nije trebalo uvereni ste da ona druga strana zna da niste bili zlonamerni.Ne ulazite u flert sa Jarcem ili Vagom ako ne umete da sa njima izađete nakraj.

RAK ( 22.6.-22.7)

Junski Rakovi mogu očekivati razne obrte kada je ljubav u pitanju, posebno ako su u vezi sa nekim nestabilnim znakom koji ne zna šta hoće. Spremni ste da se do izvesne mere prilagodite potrebama partnera ali ne i da mu ispunajvate hirove, naročito ako je u pitanju neki Bik ili neki Strelac.Očekujete da će vam se javiti jedan Jarac i da će vas pozvati na izlazak. Dobijate poziv i od osobe sa posla koja vam nije simpatična.

LAV (23.7.- 22.8.)
Ovo bi mogao biti sasvim solidan dan za julske Lavove, posebno ako su u vezi sa martovskim Ovnom, majskiM Blizancima. Ako ste u vezi sa februarskim Ribama ili oktobarskom Škorpijom, naoružajte se strpljenjem. Dan je dobar za zajedničke izlaske sa nekim ko vam se dopada.Nekome ste veoma dragi i spremni da se prilagodite tempu moguće jedne Vodolje koja nije prema vama onoliko fer koliko bi želela da bude.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)

Očekujete poziv od Bika ili Jarca.Strepite da bi neko mogao da pokvari vaš odnos sa osobom koja vam se dopada a sa kojom niste u stanju da uspostavite komunikaciju kakvu biste želeli. Verujete u mogućnost ostvarenja želja ako se bavite umetnošću.Imate želju da dokažete partneru koliko vam je drag i koliko vam je stalo da se sretnete negde, moguće i da odete na zajednički put. Moguća romansa sa Ribama.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Očekujete da vam se jave martovski Ovan, majski Blizanci ili jedan julski Lav. Imate veliko strpljenje za one koji su više puta dokazali svoju lojalnost prema vama ali ako ste u vezi sa nekim malo tvrdoglavijim znakom možete imati problema u komunikaciji.Ovo bi mogao biti romantičan dan ako ste spremni da se upustite u avanturu ili u vezu koja ne pruža mnogo sigurnosti ali se radi o osobi koja je veoma harmizmatična.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

Ne odgovara vam pozicija Marsa u Vagi, Meseca i Urana u Ovnu što znači da ste spremni da budete predmet kritike nekog s kim se niste dugo videli a greška je do vas. Ako ste nekome nešto obećali a niste ispunili, bićete u situaciji da pokažete svoju privrženost i lojalnost. Verujete a možete da se adaptirate na neki nov momenat u vezi, moguće da se radi o privremenom rastanku iz poslovnih razloga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Prilično ste zadovoljni svojim statusom u vezi, naročito ako ste rođeni početkom znaka i niste načisto da li da potežete teme koje vašeg partnera u priličnoj meri iritiraju ili da i dalje prelazite preko onoga što vam ne odgovara. Dobro se slažete sa Lavom ili Ovnom ili sa Blizancima iako deluju pomalo neozbiljno ili su veoma zahteveni. Vi pokušvate da učinite koliko je do vas ali se nemojte oslanjati samo na materijalne vrednosti nego partneru pružite i više od toga.

JARAC (22.12.- 19.1.)

Trudite se da sačuvate prisustvo duha jer imate utisak da ste stavljeni u neku prilično neprijatnu situaciju da se nalazite između dve vatre od kojih nijednu ne možete da ugasite a ako nastavite da se „grejete „na obe, sagorećete. Budite toleraniji prema Ribama i Raku koji vas dobro razumeju. Vaša očekivanja teško da može da ispuni neko koga tek što ste upoznali ili ste nedavno počeli da izlazite. Morate biti vešt „igrač“ ako ste u vezi sa Ovnom, Blizancima, Rakom ili Ribama.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)
Uran je aktiviran od Meseca koji mu se približava a Uran kao vladalac vašeg znaka ne donosi mnogo toga dobrog ako ste tipična Vodolija. Možete poželeti da iz čista mira uradite nešto što partner ne očekuje, npr. da otkažete izlazak, susret i da ugovorite susret sa nekim ko će da se pomalo poigrava vašim strpljenjem, naročito ako se radi o osobi koja često putuje u zemlje nemačkog jezičkog područja.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Trudite se da sačuvate prisustvo duha jer imate utisak da ste stavljeni u neku prilično neprijatnu situaciju da se nalazite između dve vatre od kojih nijednu ne možete da ugasite a ako nastavite da se „grejete „na obe, sagorećete. Budite toleraniji prema Jarcu i Raku koji vas dobro razumeju. Vaša očekivanja teško da može da ispuni neko koga tek što ste upoznali ili ste nedavno počeli da izlazite. Morate biti vešt „igrač“ ako ste u vezi sa Ovnom, Blizancima, Rakom ili Devicom.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još