Kongres i sajam kozmetike

Osmi međunarodni sajam i kongres kozmetike, solarijuma, opreme, wellness-a, spa i nege kose, pod sloganom "Dodir Pariza", održan je ovog vikenda u hali tri, Beogradskog sajma

Posetioci su imali prilike da kupe svoje omiljene proizvode za kosu i telo i to po znatno nižim cenama. Spa štand je privlačio svojim opojnim egzotičnim mirisima, bojama i oblicima. Rinfuz granule soli mogli ste da kupite na grame i to u zelenoj, plavoj, žutoj, roze, narandžastoj i crvenoj boji. Za sebe, a i svog dragog, mogli ste da izaberete štapiće od cimeta, spa kavijar, spa sapun, spa body milk ili masku od zelenih algi. Najviše devojaka je čekalo u redu na štandu "Euro tanninga", gde ste besplatno i to za samo tri minuta mogli da se uz pomoć aparata isprskate i pocrnite. Preparat je biljnog porekla, dermatološki ispitan, a vašoj koži daje besprekoran ten bez UV zračenja. Vaša koža će dobiti sjaj i svežinu, idealan ten u nijansi i jačini koju sami izaberete i to će vam nestajati ravnomerno u trajanju od sedam dana.

Na štandu "Profi tima" mogli ste da nadogradite kosu ili promenite njenu boju i oblik. U izdvojenom delu na galeriji u toku je bio Body art (crtanje po telu). Najviše muške publike je pratilo ovaj performans i svaki pokret slikarke, uživajući u nagom telu devojke oslikanom u đavolicu sa crvenim rogovima. Najnoviji svemirski Mega Sun solarijumi, IPL-masažeri, ležaj Taj Mahal, wellness kabina, providna spa kada Ozonomatic, kapsula Spa -Oceana ... samo su neki ekskluzivni i vrhunski aparati koji su se pojavili na ovom sajmu.

Jelena Antonijević

Pogledajte još