DŽEJ PORUČIO ADILU: Kod mene si završio!

Bio sam uz njega

- Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena. Da li je ovo kameno doba pa da na takav način moramo da rešavamo probleme. Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete, zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad - rekao je Džej ekskluzivno za Kurir.

On je prekinuo svaku komunikaciju sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak.

Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio.
- Nisam je udario. Samo sam je odgurnuo i malo protresao - rekao je pevač i dodao:

Ana mi je vređala majku

- Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prekine s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da govori loše o njoj - ispirčao je Maksutović.

Svađa je postajala sve žučnija, pa se Adil iznervirao i uhvatio je za ramena i, kako on tvrdi, protresao i odgurnuo.

- Rekao je da nikad ne bi tukao svoju ženu - kaže izvor.

Kada je ekipa Kurira  upitala Adila  zašto je slagao da nije pretukao Anu kad je ona to javno objavila, on im se obratio rečima.

- Molim vas, da li možete da se pomerite? Kako ste vi? Jeste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete i pojedete? - tada je seo u auto i otišao.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.