fbpx

Najseksepilnije muške profesije

Koje su muške profesije najseksepilnije ženama? U oštroj konkurenciji našli su se i baštovani, kuvari, vatrogasci, ali istraživanja pokazuju da su na prvom mestu ipak piloti.

Pilot
Za njima dame uzdišu već decenijama, bez obzira na to da li upravljaju civilnim ili vojnom avionom, fantazija o moćnom avijatičaru u elegantnoj uniformi koji krstari oblacima intrigira većinu žena.

Sportista
Savršeno telo, snaga, izdržljivost su asocijacija na sportistu, a najviše pažnje privlače najuspešniji i najbogatiji.

Policajac
Čuvari reda čine da se žene osećaju sigurno i zaštićeno. Iako u 21. veku žele samostalnost, većina smatra da je lepo kada muškarac brine o njima.

Vatrogasac
Snažan tip koji u svakom trenutku može da izvuče ženu iz požara, U filmovima oni su uvek mišićavi, moćni alfa mužjaci.


Lekar
Uniforme su oduvek bile privlačne ženama. Muškarac u belom mantilu simboliše pamet, moć, ali i brigu, što je kod mnogih predstavnica lepšeg pola važnije od fizičkog izgleda.

Baštovan
Mladi baštovan mišićavog tela, kakvi su najčešće u američkim filmovima, san je mnogih žena. Da li su za to krivi scenaristi ili gazdarice koje maštaju o njima, ne zna se, tek mnoge dame fantaziraju o baštovanima.

Glumac
Zgodan i lep kao glumac, nekada se govorilo. Zbog popularnosti i harizme žene ih obožavaju i uvek vezuju uz lik koji tumače iako ne mora mu bude ni nalik.

Kuvar
Može svakoga dana da se pobrine za romantičnu večeru, a da partnerka ne mora ni da uzme varjaču u ruke. Naravno, u mašti je on uvek veoma seksi.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.