Dnevni ljubavni horoskop za 15. decembar

OVAN
Ukoliko ste danas telom prisutni, a duhom odsutni od vašeg emotivnog partnera, za ovo biste mogli da okrivite aktuelni planetarni poredak. Pa ipak, deo krivice leži i na vama - previše razmišljate o nekim stvarima iz prošlosti. Nastojte da se fokusirate na sadašnjost. I na osobu pored vas.

BIK
Potrebno je da zacelite neke stare rane vezane za ljubav, pre nego što se upustite u nove emotivne avanture. Ne obećavajte vaše srce nikome, sve dok u potpunosti ne budete spremni da se posvetite nekome. Najbolje bi bilo da period koji je pred vama iskoristite za druženja sa prijateljima ili članovima porodice.

BLIZANCI

Ukoliko želite da vam se nešto lepo dogodi danas, odlučite se za neobičan način da to postignete. Energija planeta ovoga dana podstiče na nekonvencionalnost, kreativnost, slobodu u shvatanju kada su u pitanju partnerski odnosi. Ukoliko ste u potrazi za nekim ko deli vaš pogled na život, danas biste mogli da vam se posreći. ovu osobu ćete sresti na jednom neobičnom mestu.

RAK
Pripadnicima ovog znaka danas sledi upoznavanje sa osobom koja je Osećate izvestan pritisak od strane voljene osobe tokom celog dana. Moguće je da je u pitanju nešto što ste obećali, a još uvek niste ispunili. Ne odugovlačite više, za opšte dobro. U svakom odnosu, pa i u ljubavnom, ključnu ulogu igra saradnja. I poverenje.

LAV
Uviđate da vaša svakodnevna rutina nije ono čemu danas težite. Vi ste željni promena i novih dešavanja, a naročito na ljubavnom planu. Postoji mnogo zanimljivih mesta i dešavanja kojima bi trebalo da prisustvujete, ukoliko želite da pronađete ljubav. Neka vam pratilac bude blizak prijatelj, po mogućnosti osoba istog pola kao vi.

DEVICA

Danas konačno možete da "udahnete malo svežeg vazduha" kada je aktuelna veza u pitanju. Uspešno ste prebrodili jedan težak period. Ako ste na jedan partnerski odnos definitivno stavili tačku, došlo je vreme da se posvetite isključivo svojim potrebama. Ne dozvolite da vas ništa omete na putu lične sreće i spokoja.

VAGA
Socijalna dešavanja i vreme sa voljenom osobom je ono što vam je danas zaista potrebno. Pokušajte da uskladite profesionalni i privatni život. Posvetite se svim obavezama vezanim za posao, pre nego što poletite u zagrljaj voljenog bića. Najbitnije je da to vreme ne bude ispunjeno razmišljanjem o nedovršenim zadacima.

ŠKORPIJA
Iako uživate u aktuelnom partnerskom odnosu, u poslednje vreme se previše često osvrćete na prethodne veze. Šta je to što vas stalno vraća u prošlost i ne da vam da uživate u sadašnjosti? Jako je bitno da budete iskreni prema sebi i prema osobi koja je trenutno pored vas. I da naučite da živite u sadašnjosti.

STRELAC
Sviđa vam se način na koji se odvija vaš život. Veoma je lako upasti u slatku rutinu pogotovo kada su ljubavni odnosi u pitanju. Ali, ne zaboravite da je svakoj ljubavi potrebna nega u obliku malih iznenađenja i ugađanja. Ne propustite da partneru s vremena na vreme kažete koliko vam znači. Svi mi volimo to da čujemo.

JARAC
Iskoristite ovaj dan i povoljan položaj planeta da sa voljenim bićem porazgovarate o stvarima koje vam nisu na svakodnevnom meniju. Podelite vaše najskrivenije misli i tajne - ovo ne mora biti razgovor o stvarima koje bi povredile osećanja onog drugog. Mogli biste da pričate u željama i planovima za budućnost. Na ovaj način učvršćujete veze između vas.

VODOLIJA
Iskoristite priliku da danas eksperimentišete na polju ljubavi. Energija planeta vas podržava u nameri da probate neke nove aktivnosti, da odete na mesta na kojima ranije niste bili i da, generalno, unesete malo nekonvencionalnog ponašanja u vaš ljubavni život. Ustaljene navike mogu da "uguše" svaku vezu, pa i vašu. Vreme je da se nešto promeni.

RIBE
Danas ste pomalo vragolasti kada je ljubav u pitanju, pogotovo ako planirate da odete na prvi sastanak sa nekim. Razmišljate da se zavodljivo obučete, namestite neobičnu frizuru, ali zaboravljate da se zavesti može i intelektom. Nikako ne potcenjujte vašu moć komunikacije. Nastojte da se večeras dotaknete nekih zanimljivih tema za razgovor.

Izvor: Horoskopius

Pogledajte još