Petoro povređeno u tri saobraćajna udes

Dva muškarca povređena su u udesu, koji se dogodio oko 01.50 časova u Ulici Ratnih vojnih invalida u Borči, rekla je Macura.

Mladić star 25 godina, vozač motora, zadobio je povredu glave, a muškarac star 32 godine, motociklista, povredu ramena, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Dva mladića povredjena su u udesu oko 21.40 časova u Bulevaru oslobođenja nedaleko od Fakulteta organizacionih nauka, rekla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 24 godine zadobio je povredu glave i istegnuće vrata, a drugi star, takođe, 24 godine, istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Mladić star 22 godine, vozač, u udesu oko 20.35 časova u Ulici Milentija Popovića zadobio je povredu glave i ortopedsku povredu, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 75 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražile osobe sa hipertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala veliki oprez u saobraćaju.

Izvor: Blic

Pogledajte još