Besni rat na Tviteru: Željko naseo na provokacije Azdejkovića!

On je i nakon emisije na svom Tviter profilu, nastavio da proziva, Željka Joksimovića

Željka je ovo razbesnelo pa mu je odogovrio oštro:



Pročitajte o čemu je Azdejković govorio sa Zoranom Kesićem

Kesić je povodom nedavno održanog referenduma u susednoj Hrvatskoj o gej brakovima porazgovarao sa, kako ga je oslovio, "jedinim srpskim homoseksualcem", interesujući se kako on zamišlja svoje venčanje. Nakon što je Azdejković do detalja opisao svoje "devojačke snove" i želju da se uda u venčanici koju bi kreirala Verica Rakočević, voditelj ga je upitao:

- Imate 35 godina, niste mali, svi smo prošli te mladalačke faze eksperimentisanja, i jasam išao na žurke, svašta je tu bilo, ali kada će vas proći "ovo vaše"?

- Pa, što bi rekli Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, još uvek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava, i ja ću se oženiti kao Željko Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela - kazao je gej aktivista, kao da je već imao spreman odgovor.
On nam je u poruci pojasnio ovu svoju izjavu.

- To su prva imena koja su mi pala na pamet. Nema nekog posebnog objašnjenja. Što bi rekao pobednik "Zvezda Granda" Gile: "Ja sam Bosanac, toga kod nas nema", a ja kažem, toga nema na srpskoj estradi i u modi - poručio je Azdejković.

M.M / PressOnline

Pogledajte još