Mrđa: Mogu da postignem još više golova!

"Žao mi je što prvenstvo nije potrajalo još nekoliko nedelja, jer sam uveren da bih u te naredne tri-četiri utakmice bio strelac. Uhvatio sam pravi ritam, poraslo mi je samopouzdanje i zaista mi je krivo što je polusezona došla u trenutku kada sam bio u najboljoj formi. Ne bih imao ništa protiv da u nastavku prvenstva postignem isti broj golova. Međutim, uveren sam da mogu i više i bolje", rekao je Mrđa za klupski sajt.

On je naglasio da mu je najdraži gol bio protiv Vojvodine u poslednjem kolu kada je doneo pobedu svom tim u poslednjem minutu utakmice.

"S obzirom da sam kasno stigao i da sam nakon odlaska iz Siona trenirao samo individualno zadovoljan sam postignutim. U startu mi sigurno nije bilo lako. Trudio sam se na treninzima i rad mi se kako je sezona odmicala sve više isplaćivao. Došao sam do prave forme u finišu polusezone, što se najbolje videlo kroz golove i dobre igre koje sam pružao. Bez dileme gol u poslednjem kolu protiv Vojvodine mi je najdraži", dodao je sa 10 golova najbolji strelac jesenjeg dela sezone u srpskom šampionatu.

Mrđa je naglasio da bod zaostatka za prvoplasiranim Partizanom smatra dostižnim, naročito u slučaju da crveno-beli ne ponove kikseve iz nekih ranijih mečeva.

"Da nismo neplanirano gubili bodove u mečevima u kojima to nismo očekivali, već bismo bili ubedljivo prvi na tabeli. Bod prednosti najvećeg rivala nije veliki ukoliko takve propuste ne dozvolimo u drugom delu sezone", zaključio je Mrđa.

Pogledajte još