Pamela i tvorac Simpsonovih ponudili milion dolara da zaustave lov na foke

Sem Simon i Pamela Anderson su došli pred sedište Asocijacije Kanadskih Lovaca na foke, kako bi im ponudili milion dolara da lovci ne odu u godišnji lov.

Simon je izjavio da dogovor mora biti postignut do kraja 2014. godine, i da mora da znači trajan prestanak komercijalnog lova na foke, kao i prestanak izdavanja dozvola za lov do kraja 2015.

I dok je PETA izjavila kako je ovo "Ponuda kakva se (bar se Simon nada) ne odbija", neki su komentarisali na Tviteru, kako dogovor koji on i Andersonova nude uopšte nije dobar za lovce.

"Pamela Anderson je u gradu da ponudi 166 dolara po lovcu, kako bi prekinula njihov način života i učinila njihov posao nepostojećim" napisao je korisnik Tvitera Džejmi Brejs "Oni to prikazuju kao milion dolara, ali ima 6 hiljada lovaca, tako da..."

Erl MekKurdi, predsenik Unije Radnika sa Ribom, Hranom i povezanim delatnostima, je izjavio kako Andersonova i Simon nisu bili zainteresovani za razgovor sa lovcima iz gomile koja se okupila, kao i da je njihobo istraživanje lova bilo "žalosno nekompletno".

"Bilo je prilično uvredljivo kako su ponudili taj novac pretpostavljajući da je sve na prodaju i da će nešto holivudskog novca da promeni stvari" izjavio je MekKurdi "Cela stvar je besmislica."

Foto: Beta/AP Photo/The Canadian Press, Paul Daly
T.D.

Pogledajte još