NEKAD I SAD: Kako su ranije izgledale "kraljice silikona" (FOTO)

One su Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26), studentkinje Više poslovne škole u Beogradu. Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga. Šokirale su javnost svojim izgledom, ali ih to ne potresa.

Tijana, ti li si? Ovo je pitanje koje se nameće svakome nakon što vidi šta je ova devojka učinila sebi operacijama!

Uložila je u sebe 10.000 evra. Bačene pare, tvrdi većina Srbije, šokirana fotografijama Tijane Đuričić (23) koja je estetskom hirurgijom potpuno izmenila lični opis.

Tijana Đuričić 2008. godine

Tijana Đuričić 2010. godine

Tijana Đuričić 2012. godine

Koliko je daleko otišla ubrizgavanjem silikona, vidi se po tome što na slici od pre samo pet godina niko ne može prepoznati nasmejanog devojčurka kao aktuelnu silikonsku kraljicu.

- Sve je to moje i sve sam platila - ljuti se Tijana na pitanja zašto je to sebi uradila. Većina čovečanstva, njen je stav, zapravo ne zna šta je lepo. Takođe, kaže da nema nikakvih fizičkih problema zbog svoje opsesije.

- Normalno se ljubim sa ovolikim usnama, nisam izgubila osećaj. Kičma me ne boli zbog velikih silikonskih grudi. Prelepa sam sebi - kaže za “Blic” Tijana, koja je sa rođakom Sanjom Jojić (26) šokirala naciju izgledom i brojem plastičnih operacija.

Ovoliko je svaka dala za operacije

Jagodice 1000 evra
Usne 1800 evra
Nos 2000 evra
Grudi 5000 evra

Trajna šminka 500 evra
sočiva 100 evra
nadogradnja kose 300 evra

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.