fbpx

Severina hoće polovinu Milanove imovine!

Pevačica po hrvatskom zakonu polaže pravo na polovinu svega što biznismen ima.

Što je tvoje, to je i moje!

Severina Vučković angažovala je advokate da popišu imovinu Milana Popovića kako bi na sudu mogla da traži da sve podele na pola. S obzirom na to da njegovi godišnji prihodi, prema pisanju medija, navodno premašuju milijardu dolara, Seve bi u tom slučaju takođe postala milijarderka!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačica potencira priču u medijima kako su ona i Popović bili duže od dve godine u vanbračnoj zajednici da bi na sudu stekla uslov za dobijanje prava na podelu imovine.

- Po zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dve godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dete, stičeš pravo na deo njegove imovine. Zato je Severina u javnosti stalno isticala i pričala kako su ona i Milan zajedno, čak je izmišljala i da su vereni, i sad na osnovu toga ima pravo na njegovu imovinu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Severina je još letos angažovala advokaticu Sanju Tirlakov da popiše Milanovu imovinu, a sada će uz njenu i pomoć advokatice Jadranke Sloković pokušati da mu uzme polovinu popisanog. Ona je išla toliko nisko da je tražila i da se popišu donacije koje je Milan do sada dao u fond „Bitka za bebe“ - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Severina će na sudu pokušati da dokaže da je sa Popovićem bila dve godine u vanbračnoj zajednici, iako oni nikada nisu živeli zajedno. Do sada je Popović za potrebe Severinine karijere na račun uplatio pola miliona evra, i to na pismeni zahtev njenog menadžera Tomice, ali očigledno je i to malo.

Pokušali smo da dobijemo komentar obe strane, ali nam sa niko nije javio na telefon.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.