Dobio zabranu dolaska: Kraljica ga izbacila sa liste gostiju!

On je bio deo intimnog porodičnog portreta kojim je princ George predstavljen svetu, ali sada mu je zabranjeno prisustvo kraljevskoj zabavi.

No, kraljica je rekla kako se ove godine koker španijel Lupo mora maknuti sa liste gostiju za kraljevsku porodičnu zabavu u Sandringhamu. "Kraljica je bila jasna i Lupo neće biti na listi gostiju", potvrdio je izvor.

Voljeni pas Vojvode i Vojvotkinje od Kembridža na Božić je ostavljen kod Midltonovih u Berkshireu. Kraljičina odluka verovatno je promišljeni potez kojim želi sačuvati mir u kući, budući da je novi pas u prošlosti izazivao probleme tokom poseta Sandringhamu.

Prošlog leta, jedan od kraljičinih corgija skoro je izgubio uho tokom borbe s terijerom Maxom princeze Beatrice. Godine 2003. jednog od kraljičinih corgija moralo se razdvojiti od bull - terriera princeze Anne.

Vojvotkinja je dobila psa kao uranjeni božićni poklon svojih roditelja 2011. godine. "Bila je tužna što im ljubimac neće moći biti pratnja", otkrio je izvor.

Španijel, koji je živeo sa parom dok je princ Vilijam služio kao RAF pilot u Angleseyu, postao je stalnim članom kraljevskog života. "Za mene su Catherine, a sada i mali George, glavni prioriteti u životu. I Lupo", rekao je Vojvoda od Cambridgea u svom prvom intervjuu nakon što je postao otac.

Izvor: dnevno.hr

Pogledajte još