Premijera i u Srbiji: Dokumentarni film o Džastinu Biberu

Premijera dugo očekivanog dokumentarnog filma o pevaču Džastinu Biberu, megapopularnoj muzičkoj zvezdi iz Kanade, „Justin Bieber’s Believe“ održaće se u okviru “Teens night” događaja 22. januara.

Ovaj neverovatni film će vam dati intiman pogled na turneju “Believe” (Verovati), Džastina Bibera, rasprodatu širom sveta. Ne samo da ćete biti u prilici da doživite vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova, već ćete dobiti i specijalnu priliku da zavirite u bekstejdž i posvedočite kako je organizovana i sprovedena cela turneja.
Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Skver Gardenu do najveće pop zvezde, koja je postao danas.

Ovaj film je režirao Džon Ču, koji je režirao i prvi Džastinov dokumentarni film “Never Say Never” (Nikad ne reci nikad), a koji nažalost nije bio prikazivan u našoj zemlji. Svi obožavaoci Džastina Bibera, takozvani Belieberi, su učestvovali u velikoj kampanji koja je zaživela na društvenim mrežama, gde su glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.

Izvor: Alo

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.