Stanija: Filip može samo da mi nosi kese!

Filip me je pozvao telefonom prekjuče dok sam bila u kupovini u „Merkatoru“, a ja sam ga pozvala da mi se pridruži. Pomogao mi je da ponesem kese do auta, to je sve što može, rekla je starleta.

Stanija Dobrojević rekla je da se pomirila sa Filipom Panajotovićem, ali samo kao sa prijateljem, nikako kao sa ljubavnikom.

"Filip i ja smo se pomirili kao ljudi, ne kao ljubavnici. Nema ništa od nastavka naše veze", kaže Stanija o bivšem.

"Filip me je pozvao telefonom prekjuče dok sam bila u kupovini u „Merkatoru“, a ja sam ga pozvala da mi se pridruži. Pomogao mi je da ponesem kese do auta, to je sve što može. Usput smo popričali", rekla je Stanija, otkrivši najnovije detalje veze sa Filipom Panajotovićem.

Starleta i njen bivši su se videli dva i po meseca nakon raskida. Inicijator susreta bio je maneken, ali od nove romanse nema ništa, kategorična je Stanija.

"Ja sam takav čovek koji ne želi svađe i uprkos tome što ne želim vezu sa Filipom, volim da ostanemo u prijateljskim odnosima. Pristala sam da za njega budem tu ako zatreba, kao što sam i sa svakim bivšim.

Iako se rado slika i sama, na opšte oduševljenje obožavalaca, Stanija kaže da je čak i njoj počelo da smeta to što je počela „da iskače iz frižidera“.

"Besna sam na sebe i sve oko sebe što sam došla u situacije da ne mogu ništa da uradim, a da to mediji ne objave. Ne želim da me slikaju nepoznati ljudi dok idem po hleb".

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.