NE POSTOJI RAZLOG DA ME ODVOJE OD DETETA: Aneli Ahmić progovorila o navodnoj nameri Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića da joj oduzmu starateljstvo nad ćerkom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za učesnicu "Elite" Aneli Ahmić.

- Plašiš li se da Stanija Dobrojević, koja je medijski moćnija od tebe, može da te predstavi kao nepodobnu majku i da utiče na to da ti se oduzme dete? - glasilo je pitanje.

- Ne plašim se toga - odgovorila je Aneli.

- Ona je tokom gostovanja na Redteleviziji kod voditeljke Dalile Dragojević rekla da dete treba da živi u zdravom okruženju - kazao je voditelj.

- Mom detetu ništa ne fali. Ne postoji razlog da me odvoje od deteta. Nemoguća misija je da mi se oduzme starateljstvo. To što ona i Asmin žele medijsku pažnju, to je njihova stvar. Neko je podneo tužbu, odnosno on je pod njenom kontrolom to uradio. Uverena sam da on sam to ne bi uradio. On bi pretio time ako se zaljubim, ali verujem da sam to ne bi uradio. To je proces, ne uzima se dete tako lako, ali sam uverena da imam sve dokaze da mom detetu ništa ne nedostaje. Stanija želi samo medijsku pompu. Ne opterećujem se time, ali me ipak i pogađa kad neko izrazi želju da mi se oduzme dete. Ko je ona da priča o mojoj Nori?! On kao otac ima pravo da govori i da laže, ali ne ona. Šta ona zna o našem odnosu?! Milane, sve što je istina, ja ću da potvrdim, za ono što nije isitna, ne mogu da kažem da jeste. Od momenta kad sam postala majka, ja sam uzorna žena. U mladosti sam pravila greške, ali ništa drugačije nisam radila, što i Asmin - rekla je Ahmićeva.

- Da li je ovo tvoj početak borbe za dete? - upitao je voditelj.

- Da, naravno. Sigurna sam da Stanija stoji iza svega ovoga. Ja sam kao majka savršena. Moja mladost je moja stvar. Bitno je kakva sam kao roditelj. Otkako sam se ostvarila kao majka, nisam se odvajala od Asmina - kazala je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još