Dejvid Bekam glumiće u seriji Mućke

Popularni fudbaler Dejvid Bekam će se priključiti Ser Dejvidu Džejsonu i Nikolasu Lindurstu u skeču koji će se emitovati u sklopu humanitarne akcije "Sport Relief".

Njih troje se pojavljuju u orginalnom kafiću u kojem su se snimale legendarne epizode ove serije, a glumci su čak obučeni i u istu odeću u kojoj su snimali seriju.

Skeč će biti emitovan u petak, 21. marta, nakon čega će biti objavljeno kada će prikazati celu epizodu.

Ovo će biti prva epizoda "Mućki" od 2003. godine kada se i zvanično penzionisala, i predstavlja svojevrsno zagrejavanje za specijalnu epizodu koja će se snimiti u čast pokojnog scenariste ovog projekta Džona Salivana.

Scenario su, ovoga puta, pisali sinovi tvorca serije Džona Salivana, na osnovu očevih starih beležaka. „Preleteo sam kroz scenario i odličan je, ali želim na miru da ga pročitam. To nije nešto na šta možete samo baciti oko.“ kaže za Express Ser Dejvid Džejson.

Iako je najavljivano da će se Del Boja na proslavi rođendana pridružiti cela stara ekipa, jedan član ekipe ipak neće „stići“. Rodžer Lojd-Pek, koji tumači lik naivnog Triggera, preminuo je prošle nedelje nakon borbe sa rakom pankreasa.

Pogledajte još