MAJA OČAJNA: Nikad nisam bila nesrećnija, ne znam šta ću kad mi ode dete!

Sudski proces koji Nikolićeva vodi sa drugim bivšim suprugom Vukom Kandićem dobiće epilog u Prvom osnovnom sudu. Pevačica kaže da do sada nije gubila veru i činila je sve da poništi sudsku odluku po kojoj je njen mlađi sin Lazar (7) dodeljen ocu.

“Potonule su mi sve lađe kad sam uradila sve što sam znala i umela. Žalila sam se i Apelacionom i revizionom sudu, kucala na razna vrata i molila da me čuju i da se suprotstave samovolji sudije koja je uprkos činjeničnom stanju i veštačenju odlučila da mi oduzme dete. Prekosutra će se okončati agonija i neću više imati volje za životom”, kaže Maja kroz suze.

Osim sedmogodišnjeg Lazara, Maja ima i šesnaestogodišnjeg sina Novaka iz braka sa Mirkom Šćepanovićem. Celog života je samostalno brinula o Novaku, a od razvoda sa Kandićem kaže izdvajala je novac za alimentaciju koju je plaćala za izdržavanje sina Lazara.

“Radim naporno samo da mojim sinovima ništa ne fali. Veštaci su dva puta utvrdili da Laza i ja imamo izuzetno emotivan i nežan odnos. Papire sam ponela i Tomi Nikoliću u kabinet. Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dete”, rekla je Maja.

Inače, pevačica je u toku petogodišnjeg sudskog procesa sa bivšim suprugom promenila pet advokata i potrošila blizu 15.000 evra, ali nije uspela da ostvari cilj – da ponovo živi sa sinom Lazarom.

Izvor: Blic