PROLAZIM KROZ TORTURU, BIVŠI SUPRUG POKUŠAVA DA ME PREDSTAVI KAO NEPODOBNU MAJKU: Slavica Ćukteraš progovorila o borbi za starateljstvo nad ćerkom Viktorijom

Pevačica Slavica Ćukteraš (39) i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov (44), u sudskom su procesu.

Slavica i Vlada su na sudu jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom Viktorijom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku, a pevačica je sad prvu izjavu ovim povodom dala za medije.

- Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo - rekla je Slavica Ćukteraš.

Kako piše "Blic", Avramov tvrdi da je pevačica "nemarna majka", te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu.

Sudski proces je u toku, dok je Slavica Vladu, kako je poznato javnosti, letos prijavila policiji, jer joj je navodno slao preteće poruke. Tvrdila je da je od Avramova doživela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Tužilac je tada, prema nezvaničnim informacijama, okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

Izvor: Blic.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još