Palmina odbornica greškom ubijena u RS

Mladen Danilović je protekle noći ubio Biljanu Paić (40) iz Vrbasa, majku troje dece, koja je prenoćila u ugostiteljskom objektu "Apolon" u mestu Prisoje u opštini Jezero, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj mladić je greškom ubio ženu kada je naoružan nogom razvalio vrata njene sobe i upucao je u glavu dok je spavala. Shvativši da je upucao pogrešnu osobu Mladen je pištolj okrenuo ka sebi i pucao u glavu.

Kako saznajemo, Danilović je tražio svoju ženu koja radi na recepciji, a nakon što je nije pronašao na radnom mestu, krenuo je da je traži po hotelu.

U ovom trenutku nije poznato da li je u sobu Paićeve provalio nasumice ili zato što je na recepciji video da nedostaje ključ od njene sobe. Ova tragedija dogodila se oko tri sata posle ponoći.

Paićeva je udata i ima jednog sina i dve ćerke.

Paićeva je pomoćnik predsednika Opštine Vrbas zadužena za oblast Zaštite životne sredine i u Jezeru je bila u službeno u uzvratnoj poseti kako bi dogovorila održavanje Vrbaških dana u Banjaluci, potvrđeno je u središtu Jedinstvene Srbije u Vrbasu. Ostali članovi delegacije su trenutno u konzulatu Srbije

O ovom događaju obavešten je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, a pripadnici Stanice javne bezbednosti Mrkonjić Grad vrše uviđaj.

U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Izvor: Kurir

Pogledajte još