KAKO, MILI MOJ, DA OVO PREŽIVIMO: Marko Janjušević Janjuš potresnom porukom oprostio se od brata Mihaila (FOTO)

Juče je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je Mihailo, brat Marka Janjuševića Janjuševića izvršio samoubistvo.

Poznati učesnik brojnih rijaliti programa juče je izveden iz "Elite", a porodica i supruga Ena saopštili su mu ovu tužnu vest.

Bivši košarkaš danas se ovim povodom oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i bratu uputio potresne reči.

- Da smo se barem zagrlili, kao nekada kada sam željno iščekivao da te vidim dok sam igrao u drugoj državi, kad sam ti doneo puno torbu slatkiša, kad si me najviše voleo od svih. Sećam se kad si u dubku prvi put rekao "mama", tad si jeo "Smoki" i imao 10 meseci, a ja i Boris smo se smejali, a sad plačemo, mili moj... Kako si samo bio nemiran, svi su te grdili, a ja se radovao... Sećam se kad si krenuo u prvi razred osnovne škole, samo si se ti slikao sa šeširom iako je bilo zabranjeno. I tada si bio najlepši. Kako ja to sada nekome da kažem, kako da prepričam tvoj prvi kontrolni, kada nisi imao nijedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan. Kako da kažem nekome da sam te najviše voleo... Kako da kažem da kad sam te vodio u zoološki vrt, imao si 6 godina, a ja 16. Kako, mili moj, da ovo preživimo? Kako da ti kazem da me duša boli, kako da kažem koliko sam mislio na tebe a u duši to čuvao. Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema? Kako, mili moj, kad god pošaljem majci neki dinar, kažem da deo pošalje i tebi, da imaš... Kako mili... Kako te, mili, nisam zagrlio makar poslednji put... Volim te, brate dragi - napisao je Marko pored fotografije sa braćom.

Najmlađi Janjušević bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu. Mihailo je izvršio samoubistvo u 29. godini života, a još uvek nije poznato zbog čega je sebi oduzeo život. Iza njega ostali su roditelji, kao i starija braća, Marko i Boris.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još