Ristović:Zvezda još traži pravo pojačanje!

"Nije tajna da tražimo pojačanje na poziciji krila, ali moram da kažem da informacije koje su se pojavljivale u medijima poslednjih dana jednostavno nisu tačne. Nismo želeli ništa da demantujemo, jer su se pojavljivala razna imena. O nekima o kojima su mediji pisali čak nismo ni razmišljali i u našim razgovorima nikada ih nismo ni pomenuli", rekao je Ristović za sajt kluba.

On je kazao i da nisu korektne priče o tome da Zvezda raspolaže velikim budžetom.

"Moram da naglasim da nije korektno da nam zlonamerni nameću priče da raspolažemo ogromnim budžetom, da smo u prilici da plaćamo velika obeštećenja, kada to jednostavno nije tačno. Na tržištu je situacija kompleksna i to je još jedan od razloga, pored finansijskog, zbog čega smo limitirani u izboru igrača", rekao je Ristović.

Prvi operativac crveno-belih istakao je veliko zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima i istakao veoma profesionalan pristup svih prvotimaca.

"Igrači koje imamo u timu su pokazali veliku posvećenost i time su zaslužili naše poverenje i punu podršku. Svojim pristupom su dokazali da mogu da nose teret igranja u Zvezdi koji zahteva da na svakom meču budete na najvišem nivou. Iz tog razloga u ovom trenutku nećemo dovoditi igrača po svaku cenu, jer želimo košarkaša koji je sposoban da iznese sve ovo čemu govorim
", rekao je Ristović.

Ristović je naveo da se Zvezda neće opterećivati bilo kakvim rokovima, već da će čekati i tražiti najbolje rešenje za klub.

Pogledajte još