FRKA ZBOG ALENA Katarina Ješić: Majo, psihopato, mani se mog dečka!

0

Katarina Ješić iz Kalgarija tvrdi da je Alen Savić, koga Maja Nikolić predstavlja kao svog verenika, zapravo njen dečko i da je sve što pevačica priča u medijima laž.

Ona naglašava da je ta „veza“ samo marketinška fora kako bi Nikolićeva povratila svog sedmogodišnjeg sina Lazara, koga je sud dodelio ocu Vuku Kandiću.

Maju i Alena, prema Kajinim rečima, spojio je zajednički prijatelj koji je njemu ispričao pevačicine privatne probleme, pa se on sažalio i kako bi joj pomogao, počeo je da glumi njenog verenika.

Pročitajte i: Maja Nikolić odgovorila suparnici

– Sve je bila medijska kampanja koja je trebalo da traje oko mesec dana kako bi pokušala da povrati dete. Bila joj je potrebna mentalno i finansijski jaka osoba koja nije iz Srbije i koju niko ne zna jer bi tako izgledalo uverljivo pred medijima i pred sudom. Alena je prijatelj zamolio da joj učini uslugu i glumi verenika. Kad je shvatio u šta ga je uvukla, ja sam došla u Beograd da to rešim. Kakav crni verenik, kakva udaja! – kaže Kaja.

Ona tvrdi da je Maja počela da im preti kad joj je Alen saopštio da više ne može da glumi.

– Maji se nije dopala ideja da se to prekine, pa je počela da nas proganja. Šalje nam poruke u kojima nam preti. Rekla mi je da će se moliti za mene u crkvi i da sam mason i da su mi ruke krvave, kao i da ne smem da dođem u Beograd i Sarajevo jer će me uhapsiti. Priča da sam je fizički napala nije tačna. Kad smo Alen i ja sedeli u kafiću, ona je došla. Ostavila je dete samo napolju na kiši, pa ga je konobar sklonio da ne kisne. Mislim da joj je potrebna pomoć jer je psihopata. Čula sam da priča da je trudna. Garantujem vam da će za mesec dana reći da je zbog stresa izgubila bebu – priča Ješićeva.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.