Radonjić: Meč protiv Budućnosti bitan za konačan raspored

"Budućnost je jedna od tri ekipe koja nas je savladala u dosadašnjem delu Jadranske lige i tim koji se bori za fajnal-for. Ima još osam kola do kraja i mnogo duela pet ekipa koje se bore za završni turnir. Ti dueli su važni za konačan raspored na tabeli, pa je i jasno da je ovo važan duel i derbi susret, uz meč Partizana i Cibone", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Meč 19. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se danas od 19.00 u hali Pionir.

"Budućnost ima mlade i talentovane igrače i imaju mogućnost da se odmore i spreme u odnosu na timove koji igraju u Evropi, što je prednost... Pouke iz prvog duela s njima upućuju na to da moramo da budemo kvalitetniji da bismo ih savladali i održali prednost koju imamo na tabeli", kazao je Radonjić.

Zvezda u narednih nekoliko utakmica pobedama može da obezbedi prvo mesto na kraju regularnog dela Jadranske lige, ali trener crveno-belih je kazao da je raspored u februaru takav da ne može da se gleda mnogo unapred.

"Raspored je takav da ne možemo predaleko da gledamo. Evidentno je I da će situacija u Jadranskoj ligi biti brzo jasnija, ali je za nas bitno da idemo od meča do meča... Raspored u februaru je izuzetno težak", naveo je Radonjić.

Radonjić, koji se afirmisao u Budućnosti, rekao je i da mu je bilo teže na meču u Podgorici i da je on, pre svega, profesionalac.

"Očekujem bodove, tako se i pripremam za meč", dodao je.

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobeda i tri poraza, dok je Budućnost peta sa 12 trijumfa i šest poraza.

Pogledajte još