Zaječar: Direktor koji je pucao u ženu i sebe lečen na psihijatriji

"Budimira je sada u kriznim godinama stigla smrt deteta i to je sigurno uslovilo njegove psihičke probleme. Smrt deteta je potreslo celu porodicu. Stariji sin T. K. je istetovirao ime preminulog brata na grudima, odmah pored srca. Užasno teško im je svima pala smrt malog Branka", kaže za portal Best komšija porodice Kostić.

Budimir i Brana su bili par za primer, uvek su bili nasmejani i pozitivni, na svim proslavama su rado bili viđeni. Budimir je uvek veseo, nasmejan i veliki šaljivdžija.

"Takva ljubav se ne viđa svaki dan, ovo što se dogodilo danas je veliki šok za sve nas", dodaje komšija.

Prve komšinice u Ulici Nikole Pašića u Zaječaru - Marija Mirković i Natalija Branković govore da su sa nevericom primile vest o tragičnom događaju. Obe su sa Kostićima dugogodišnje komšije i lepo su živeli i jedni drugima izlazili u susret kada je trebalo.

Marija kaže da je poslednjih mesec dana kod njenih sinova dolazio stariji sin Kostićevih da pozajmi po nešto (cigaretu) i da se žalio da mu je teško jer je majka otišla iz stana kod svojih. Iako su obe znale da bračni odnosi u poslednje vreme kod Kostića nisu bili dobri, jer ga je supruga pre mesec dana ostavila, nisu mogle ni da naslute ovakav ishod.

"Žao im je dece i supružnika podjednako", kažu kroz suze.

Izvor: TV Best
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.