DESET DANA SAM PROVEO NA INTENZIVNOJ NEZI, TROMBOCITI I LEUKOCITI SU BILI ISPOD SVAKE GRANICE: Saša Kovačević progovorio o zdravstvenom stanju nakon bolničkog lečenja

Pevač Saša Kovačević pojavio se sinoć na koncertu kolege iz Grčke Nikosa Vertisa na Tašmajdanu.

Saša je stigao u pratnji svoje partnerke Zorane, a Kovačević je ovom prilikom progovorio o bolesti, posle koje se prvi put pojavio u javnosti.

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletelo je nešto, verovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak dana sam bio na intenzivnoj nezi. Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama iz Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni.

Pevač je prokomentarisao i nedavne incidente na muzičkom festivalu "Music week", kada je publika flašama, čašama i nakitom, gađala pojedine izvođače.

- Iskren da budem, nisam propratio budući da sam prošao kroz poprilično težak period. Ne znam šta reći, s obzirom na to da muzika koja se danas propagira šalje neku drugačiju, da ne kažem pogrešnu poruku omladini, mislim da nismo na dobrom putu što se toga tiče. Razumem i drugačiji pravac i trendove, i ranije se to pevalo, ali nekako kada imate izvođače koji pevaju o istim stvarima, mora to da se ispolji u vidu bilo kakvog nasilja. Ne znam kako bih se ja osećao, ali svakako nije lepo slati takvu poruku.

Izvor: Blic.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još